„Pinalti”, blat cu o casă ANL

Primarul din Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan, supranumit „Pinalti”, se numără printre beneficiarii unei locuinţe ANL destinată tinerilor! Apartamentul se află în Bucureşti, pe strada Godeni din cartierul Giuleşti şi nu este încă finalizat. „Evenimentul zilei” a descoperit şi alţi foşti sau actuali demnitari care au reuşit să obţină o casă în acest complex construit de ANL.

5 afișări
Imaginea articolului „Pinalti”, blat cu o casă ANL

„Pinalti”, blat cu o casă ANL

Este vorba despre Gheorghe Tinca (fost ministru al apărării), Simion Maftei (fost şef la Romsilva), Cristina-Ancuţa Pocora (deputat PNL) şi Eduard Romulus Goean (director de cabinet al lui Gheorghe Pogea, ministrul finanţelor).

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici