Premierul dă poliţiei “la loc comanda”

La numai o zi după demisia lui Vasile Blaga de la Ministerul de Interne, şeful Poliţiei, primul-ministru Emil Boc a decis să revină asupra deciziei de a nu mai apela la serviciile Poliţiei Rutiere.

1 afișare
Imaginea articolului Premierul dă poliţiei “la loc comanda”

Premierul dă poliţiei “la loc comanda”

Ieri, Boc a cerut IGPR escortă, la care renunţase la întoarcerea din Statele Unite, ca un gest de coabitare în acest sens cu Traian Băsescu. Coloana lui Emil Boc, care, ieri, s-a deplasat la Ministerul Educaţiei, a avut ca antemergător o maşină a Poliţiei Rutiere. Premierul a precizat că a revenit asupra decizie pe care a justificat-o ca "un gest formal" prin care şi-a exprimat "dezacordul faţă de cei care au depăşit cadrul legal".

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici