Preşedintele Băsescu îi dă cu Bordeiul în cap primarului Videanu

Batalia pentru Parcul Bordei şi zecile de milioane de euro din jurul investiţiei controversatului om de afaceri Costel Costanda au ajuns la cel mai înalt nivel. Ieri, preşedintele Traian Băsescu a lansat tocmai de la Uricani un atac-surpriză la adresa primarului general al Capitalei, Adriean Videanu. Şeful statului şi-a exprimat, vineri, curiozitatea faţă de modul în care instituţiile statului se raportează la banii publici şi la cei privaţi, susţinând că acestea manifestă o grijă specială pentru sectorul privat.

1 afișare
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu îi dă cu Bordeiul în cap primarului Videanu

Preşedintele Băsescu îi dă cu Bordeiul în cap primarului Videanu

http://www.gandul.info/presedintele-basescu-ii-da-bordeiul-cap-primarului-videanu.html?3927;848075

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici