Preţuri ciudate la exproprieri

Exproprierile pentru construcţia Pasajului Basarab sunt cel puţin ciudate, în viziunea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, acesta referindu-se la diferenţele mari de bani plătiţi diverşilor proprietari pentru terenuri în zone similare.

1 afișare
Imaginea articolului Preţuri ciudate la exproprieri

Preţuri ciudate la exproprieri

  Oprescu nu a dat detalii suplimentare legate de identitatea persoanelor care au primit suspect de mulţi bani pentru metrul pătrat de teren în zonă. Totuşi, a anunţat că intenţionează să verifice în detaliu modul în care exproprierile au fost realizate.

 

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici