Prins cu asistenta la Viena, Mădălin Ionescu îşi pune cenuşă în cap

După modelul consacrat de Lucian Måndruţă, şi Mădălin Ionescu şi-a scos la spălat rufele din familie în propria emisiune de la Antena 1. În prezenţa unei familii „model“, soţii Dichiseanu, care au divorţat şi s-au împăcat de cåteva ori pånă acum, antenistul Mădălin Ionescu a confirmat informaţiile publicate luni de ziarul „Curentul“ conform cărora nu mai locuieşte de câteva luni cu soţia sa, Mihaela.

20 afișări
Imaginea articolului Prins cu asistenta la Viena, Mădălin Ionescu îşi pune cenuşă în cap

Prins cu asistenta la Viena, Mădălin Ionescu îşi pune cenuşă în cap

"Mă aflu într-o situaţie despre care nu am vorbit până acum", şi-a început Mădălin confesiunea publică, precizånd că "e separat de soţie de două luni". Sub privirile compătimitoare ale soţilor Dichiseanu şi ale fiicei acestora, Mădălin Ionescu a declarat că el şi soţia sa sunt "doi excentrici care s-au despărţit din prea multă iubire". Vraja mării... N-a suflat însă în emisiune niciun cuvånt despre week-endul petrecut la Viena cu Cristina Şişcanu, asistenta sa de la "Acces Direct", alături de care l-a surprins reporterul nostru la Grand Hotel.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici