PRM-istul Iucinu ar vrea "Adevarul"

Decizia prin care Andrei Iucinu este recunoscut oficial ca fiul lui Dumitru Tinu involbureaza apele in privinta mostenirii lasate de ziarist.

1 afișare
Imaginea articolului PRM-istul Iucinu ar vrea "Adevarul"

PRM-istul Iucinu ar vrea "Adevarul"

Final de poveste. Andrei Iucinu este fiul legitim al lui Dumitru Tinu, iar intre ziarist si Emilia Iucinu „a fost dovedita o convietuire permanenta”. In motivarea sentintei Tribunalului Bucuresti, finalizata ieri, se arata ca „atitudinea prezumtivului tata fata de Andrei Iucinu poate fi interpretata ca o marturisire tacita de paternitate”.
Decizia de mai sus are un dublu soc. Indirect, hotararea magistratilor afecteaza si situatia actionariatului de la cotidianul „Adevarul”, ziar la care Iucinu viseaza sa faca parte din echipa de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici