Puscaria la masa Guvernului

Seful Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, Emilian Vasile Cutean, a fost condamnat ieri de Judecatoria Sectorului 1, la cinci ani de inchisoare, cu executare, pentru infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice, alaturi de complicele sau, Daniela Sbarcea, fost director economic la SSPR.

6 afișări
Imaginea articolului Puscaria la masa Guvernului

Puscaria la masa Guvernului

Emilian Cutean a fost condamnat pentru ca in decembrie 2004, in calitate de secretar de stat, a detur­nat trei miliarde de lei vechi, din fondurile institutiei pe care o conducea, in folosul Asociatiei de revolutionari "Club 22 CC", pe care tot el o pastorea.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici