Rackeţii bulgari, posibili autori ai jafului armat de la Braşov

Crima organizată bulgărească ar putea avea legătură cu jaful armat de la Braşov! Este cea mai şocantă dintre ipotezele de lucru vehiculate atât de autorităţi, cât şi de cei vizaţi direct de atacul de la poalele Tâmpei. Declaraţiile adunate de "ring” sunt susţinute de modul de operare al criminalului care a ucis doi oameni la Braşov.

1 afișare
Imaginea articolului Rackeţii bulgari, posibili autori ai jafului armat de la Braşov

Rackeţii bulgari, posibili autori ai jafului armat de la Braşov

În plină criză judiciară a "afacerii Gorbunov”, criză în care se merge mai mult pe orizontală, căutându-se "ţapi ispăşitori” pentru problemele de sistem şi pentru sutele de infractori periculoşi condamnaţi definitiv dar aflaţi în libertate, "ring” a stat de vorbă cu omul-cheie al dosarului numit generic "Jaf armat la o casă de schimb braşoveană”.

Este vorba despre Valentin Candidatu, patronul casei de schimb care a fost ţinta atacului armat "la pont”. Candidatu susţine, nici mai mult, nici mai puţin, că, în urmă cu ceva timp, ar fi fost ameninţat cu "execuţia” de un om al lanţului de case de schimb bulgăreşti din Braşov (lanţ de case de schimb coordonat, din Constanţa, de nişte cetăţeni bulgari).

Citeşte toată ştirea pe www.ziarulring.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici