Răduleasca s-a dat la şoferul lui Moni

De 1 Martie, în ziua în care toată suflarea feminină din ţara noastră se bucură de cadourile primite din partea masculilor cu dare de mână, Răduleasca a reuşit să ne surprindă din nou.

1 afișare
Imaginea articolului Răduleasca s-a dat la şoferul lui Moni

Răduleasca s-a dat la şoferul lui Moni

În lipsa lui Dani, care plecase cu motocicleta la Buzău, Mihaela şi-a făcut singură un cadou: a primit în emisiune o droaie de bărbaţi în chiloţi, iar pe cel mai frumos dintre ei l-a pipăit pe fund, fără pic de ruşine. Norocosul era nimeni altul decât Voicu, şoferul foarte sexy al Monicăi Columbeanu care mai cochetează şi cu modellingul în timpul liber.

Citeste toata stirea pe wwww.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici