Rezultat Culuitor la Roma!

La meciul de debut în Liga Campionilor, campioana României a dat peste cap toate pronosticurile şi a câştigat cu 2-1 la Roma, în faţa vicecampioanei Italiei.

1 afișare
Imaginea articolului Rezultat Culuitor la Roma!

Rezultat Culuitor la Roma!

Să recunoaştem că nu le acordam celor de la CFR nicio şansă în Liga Campionilor. Să recunoaştem că am zâmbit ironic când preşedintele „feroviarilor“, Iuliu Mureşan, declara că „ne mulţumim şi cu un punct la Roma“. Să recunoaştem că l-am luat în băşcălie pe înlocuitorul lui Ioan Andone pe banca tehnică, Maurizio Trombetta, un antrenor de care nu auzisem mai nimic şi pe care nu ne sfiam să-l numim pe la colţuri „Trompeta“. Ce a urmat, însă, pare incredibil.Dar, din fericire, e adevărat.

 

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici