“Romania are nevoie de un guvern de specialisti, nu de politruci!“

“…Sunt convins ca motiunea de cenzura era mult mai utila daca era depusa mai repede, chiar acum cateva luni...”, afirma Vasile Dancu.

1 afișare
Imaginea articolului “Romania are nevoie de un guvern de specialisti, nu de politruci!“

“Romania are nevoie de un guvern de specialisti, nu de politruci!“

„...Electoratul nostru trebuie sa primeasca in aceste conditii un mesaj clar de stanga. Nu putem sa perpetuam aceasta ambiguitate, in care nimeni nu ne mai poate localiza pe scena politica. Am creat iluzia ca ba suntem la guvernare, ba suntem in opozitie...”
„...Noi nu avem prieteni pe scena politica, iar acest lucru este un lucru normal, fiind practic destinul celor mari, celor puternici. Daca insa nu vom fi capabili sa punem bazele unei politici coerente toate miscarile noastre vor fi inutile...”
„...Tariceanu si liderii PNL dau dovada in aceste zile de o ipocrizie crasa. Ei au negociat sustinerea actualului cabinet, chiar netransparent si beneficiaza si in aceste zile de colaborarea cu PSD. Din punctul nostru de vedere credibilitatea lor este nula...”
„...PD nu poate guverna Romania nici cu cele 16%, cat are acum in parlament, si nici cu scorurile din sondajele de opinii. A bate la nesfarsit moneda pe aceea asa- zisa teza din programul lor, care interzice colaborarea cu PSD, este un lucru nefiresc pentru viata democratica, si arata intoleranta politica...”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici