România mai poate împrumuta încă 30 de miliarde de euro

În condiţiile în care ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea, a anunţat marţi că în 2010 nu vor fi mărite taxele şi impozitele, cum ar fi cota unică şi TVA, iar măsurile anticriză propuse până acum nu par în măsură să echilibreze bugetul de stat, România va fi nevoită în continuare să se împrumute masiv de la bănci.

6 afișări
Imaginea articolului România mai poate împrumuta încă 30 de miliarde de euro

România mai poate împrumuta încă 30 de miliarde de euro

De altfel, întrebat recent de Gândul de unde va face rost de bani, ministrul Pogea a lăsat de înţeles că planul de rezervă este continuarea politicii de împrumuturi masive de la bănci, pe plan intern şi internaţional.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici