Romania, svaiter pentru banditi

Infractionalitatea a explodat in Romania prin jafurile spectaculoase care au avut loc in ultima luna la mai multe case de schimb valutar, la depozitul de arme din Ciorogarla si la Banca Transilvania din Cluj-Napoca. In replica la valul de talharii cu autori necunoscuti, si pentru a preveni expansiunea faradelegilor in tara, Guvernul vrea sa trimita pe strazi 2.000 de politisti nou-angajati si sa inaspreasca legea privind paza bancilor.

1 afișare
Imaginea articolului Romania, svaiter pentru banditi

Romania, svaiter pentru banditi

Prima reactie a organelor de ordine impotriva infractorilor deja s-a produs: in ultimele doua zile,politistii au rascolit tara si au depistat 54 de persoane urmarite (care se sustrageau fie cercetarilor penale, fie pedepselor cu puscaria); 96 de posibili infractori, precum si 916 suspecti de comiterea unor infractiuni, cercetati acum pentru stabilirea vinovatiei.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici