Să trăiţi bine! Doar magazinele second-hand mai ţin în viaţă vestita urare a preşedintelui Băsescu

Cu gândul că şi Pelinel sau Lesko bat în draci sh-urile, abordez dezinvolt buticul tixit de hăinăraie din Aleea Lunguleţu. Pun ochii încă de la in­trare pe-o jachetă senzaţională Doc­ker’s făcută în Sudan.

5 afișări
Imaginea articolului Să trăiţi bine! Doar magazinele second-hand mai ţin în viaţă vestita urare a preşedintelui Băsescu

Să trăiţi bine! Doar magazinele second-hand mai ţin în viaţă vestita urare a preşedintelui Băsescu

Ai naibii su­danezi, n-ai zice! Stă pe mine ca pe umeraş, ehee, dar câte safariuri a vă­zut! Cu nişte jeans ockers croiţi în Tu­nis, dibuiţii la sh-ul bulgarilor de pe Mi­hai Bravu, îl fac pulbere pe Trăi­s­tariu, care se îmbracă şi el de la sh.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici