Satisfaction, acum si in Romania

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts si Ron Wood au sosit in Romania duminica, in jurul orei 18.30, de la Belgrad, unde, cu o seara inainte, sustinusera primul lor concert in Serbia. Rockerii si stafful lor s-au cazat o jumatate de ora mai tirziu la hotelul Athenée Palace Hilton, unde au avut rezervate 50 de camere, conform NewsIn. Nu au avut mari pretentii, doar citeva aranjamente florale care sa le decoreze camerele. Production Managerul trupei a declarat ca atit membrii formatiei, cit si echipa tehnica sint foarte multumiti de conditiile de cazare, precum si de felul in care s-a desfasurat toata productia evenimentului.

1 afișare
Imaginea articolului Satisfaction, acum si in Romania

Satisfaction, acum si in Romania

Stafful hotelului a descarcat 100 de bagaje, printre care crose de golf, role si biciclete. Referitor la multimea de bagaje, seful american al echipei de paza a motivat: „Sintem in turneu de trei luni, calatorim in toata lumea“, citeaza MEDIAFAX. Spre exemplu, la Roma, trupa a stat sase zile, avind timp berechet si pentru distractie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici