Se hranea cu bucati din fiii ei

Autoritatile cehe din Brno au facut public ieri cazul unei femei care isi tortura si manca baietii de vii. Ondrej (7 ani) si Jakub Mauerova (9 ani) erau tinuti prizonieri in podul casei de Klara (31 de ani), mama lor, membra a unei secte.

6 afișări
Imaginea articolului Se hranea cu bucati din fiii ei

Se hranea cu bucati din fiii ei

Drama celor doi baieti a fost descoperita anul trecut, dar nu a fost facuta publica de autoritati decat zilele acestea. In mai 2007, un vecin de-al familiei Mauerova, care isi instalase o camera de supraveghere, a surprins imagini ingrozitoare cu Ondrej. Baiatul dezbracat era legat cu lanturi de o masa din podul casei sale. Autoritatile, care au descins imediat la locuinta familiei Mauerova, l-au gasit pe micut in stare grava, slabit si cu bucati de carne lipsa, iar pe fratele acestuia, Jakub, cu arsuri si vanatai.


Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici