„Se luptă penibil cu trecutul”

Candidatul Alianţei PSD+PC la prezidenţiale, Mircea Geoană, a anunţat că nu se va dezice de colegii de partid şi de alianţă doar pentru că aşa vrea Traian Băsescu., „căruia strugurii i se par, acum, acri“, după ce a rămas izolat pe scena politică.

6 afișări
Imaginea articolului „Se luptă penibil cu trecutul”

„Se luptă penibil cu trecutul”

Potrivit acestuia, acordul privind constituirea unei majorităţi politice semnat cu PNL reprezintă bazele unei noi politici, mai ales că nici el, nici Crin Antonescu nu vor fi direct implicaţi în actul de guvernare.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici