Secretele candidatilor pentru Bucuresti, tradate de limbajul corpului

Campania pentru Primaria Capitalei este importanta nu doar pentru bucuresteni, ci si la nivel national, influentånd in mare masura votul politic la alegerile generale din aceasta toamna.

1 afișare
Imaginea articolului Secretele candidatilor pentru Bucuresti, tradate de limbajul corpului

Secretele candidatilor pentru Bucuresti, tradate de limbajul corpului

Sunt creditati cu sanse de a intra in finala patru candidati: Vasile Blaga, de la PD-L, Ludovic Orban, PNL, Cristian Diaconescu, PSD, si Sorin Oprescu, independent.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici