Şeful ANAF, acuzat de blat cu evazioniştii

Sorin Blejnar ar fi cerut, în 2009, sancţionarea a doi inspectori vamali în aceeaşi zi în care aceştia finalizaseră un control la Petrom. Acuzaţia a fost formulată de conducerea sindicatului Pro Lex, care i-a apărat în instanţă pe cei doi inspectori după demiterea lor din funcţie.

7 afișări
Imaginea articolului Şeful ANAF, acuzat de blat cu evazioniştii

Şeful ANAF, acuzat de blat cu evazioniştii

În toiul scandalului privind stimulentele pe care ar trebui să le primească pe criterii de merit angajaţii Ministerului Finanţelor, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Sorin Blejnar, este acuzat că a chemat la raport doi inspectori vamali care constataseră, în urma unui control, că SC Petrom SA a prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 5,5 milioane de euro.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici