Şerban Huidu, în stare gravă după un accident petrecut la schi

Şerban Huidu, realizatorul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor", este în stare gravă, după ce a suferit un accident la schi. Tragedia a avut loc miercuri în jurul orei 19.00.

4 afișări
Imaginea articolului Şerban Huidu, în stare gravă după un accident petrecut la schi

Şerban Huidu, în stare gravă după un accident petrecut la schi

Prezentatorul se afla în vacanţă alături de familia sa, în Austria. Huidu a coborât pârtia în viteză, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un pom. Starea prezentatorul esre extrem de gravă, au declarat surse medicale.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici