'Si-a expus sanii sperand ca va da lovitura'

Pana de curand, Monica Columbeanu credea ca o sa aiba Italia la picioare. Insa dupa ce impresarul italian Antonello de Gennaro, care a ajutat-o sa fie mediatizata in Peninsula, a dezvaluit ca Monica nu i-a platit serviciile in valoare de 15.000 de euro, a inceput razboiul declaratiilor.

1 afișare
Imaginea articolului 'Si-a expus sanii sperand ca va da lovitura'

'Si-a expus sanii sperand ca va da lovitura'

Intr-o scrisoare adresata presei din Romania fostul impresar al Monicai Columbeanu o desfiinteaza pe aceasta, sustinand, printre altele, ca 'se zice ca ar fi flirtat cu un avocat italian' si ca a vrut sa-si infiinteze o societate alaturi de Gennaro fara ca Irinel Columbeanu sa afle. 

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici