Sindromul Golfului in Romania

Socul posttraumatic ii loveste pe militarii romani care au luptat in Irak si Afganistan. Ministerul Apararii a initiat o Ordonanta de urgenta pentru tratarea acestora.

1 afișare
Imaginea articolului Sindromul Golfului in Romania

Sindromul Golfului in Romania

Pentru prima oara de cand Romania a decis sa trimita trupe in Afganistan si Irak, Ministerul Apararii recunoaste existenta "sindromului Golfului" in randul soldatilor. Dovada o constituie un proiect de Ordonanta de urgenta initiat de MAN prin care se propune ca militarii care au fost grav raniti sau care au probleme psihice cauzate de participarea la misiuni in afara granitelor (n.red.) sa beneficieze de tratamente gratuite sau anumite facilitati. Acest lucru este intarit si de studiul doctorului Aurelia Cana, psiholog in Sectia Psihologie Militara a Statului Major General.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici