Sondaj:Poporul ar da afarA procurorii vizaTi de raportul CSM

Tudor Chiuariu a trimis, ieri, presedintelui Traian Basescu cererea de revocare din functie a procurorului sef al Sectiei a II-a din cadrul DNA, Doru Tulus.

1 afișare
Imaginea articolului Sondaj:Poporul ar da afarA procurorii vizaTi de raportul CSM

Sondaj:Poporul ar da afarA procurorii vizaTi de raportul CSM

Chiuariu îl acuza pe Tulus de faptul ca, sub conducerea sa, activitatea Sectiei a II-a a DNA s-ar desfasura în conditii care “sfideaza toate normele de procedura”. Dupa cum se stie, Sectia pentru procurori a CSM a avizat negativ, in 18 octombrie, cererea ministrului justitiei de revocare din functie a lui Tulus. Tot ieri, Centrul pentru Analiza si Investigatii Sociologice CIVIS a dat publicitatii un sondaj care arata ca aproape jumatate dintre romani (48%) considera ca DNA este influentata politic. De altfel, 46 la suta dintre respondenti considera ca tot din motive politice DNA a cerut inceperea urmaririi penale in cazul unor ministri. Sondajul CIVIS mai arata ca românii cred ca neregulile semnalate de raportul CSM in privinta activitatii unora dintre procurorii DNA sunt adevarate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici