Sotia lui Basescu se vaita de spate

Prima doamna a tarii, Maria Basescu, 55 de ani, sufera de reumatism. Totusi, in ciuda disconfortului provocat de boala, sotia presedintelui Traian Basescu nu renunta la marea sa pasiune, calaria.

1 afișare
Imaginea articolului Sotia lui Basescu se vaita de spate

Sotia lui Basescu se vaita de spate

Sotia sefului statului, Traian Basescu, are probleme serioase cu spatele si articulatiile. Neplacerile au devenit tot mai acute in ultima perioada, din cauza schimbarilor bruste de temperatura si umiditate. 'Ma dor articulatiile, genunchii, dar si spatele. Din acest motiv, am fost si am facut diverse investigatii si tratamente impotriva reumatismului. Din cate mi-au spus medicii, durerile articulare si de spate nu sunt ceva anormal pentru varsta mea', ne-a declarat prima doamna a tarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici