Străuleşti, înecat sub vile

Ştrandul Străuleşti a ajuns pe mîna băieţilor deştepţi ai pieţei imobiliare, urmînd a fi transformat într-un cartier de vile de lux.

1 afișare
Imaginea articolului Străuleşti, înecat sub vile

Străuleşti, înecat sub vile

Conform Planului Urbanistic Zonal, aprobat în 2002, lîngă lac, pe terenul bazei sportive, vor fi construite 30 de vile de lux. În prima fază au fost proiectate 13, cartierul purtînd denumirea de "Ansamblul rezidenţial pentru agrement şi sport". Agenţia Naţională pentru Sport a dat aviz favorabil construcţiilor.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici