Sufocaţi de şantierele lui Videanu

Ministrul de Interne Cristian David a solicitat, ieri, în cadrul unei şedinţe de lucru, autorităţii locale centrale şi celor de sector să "oprească şi să conserve" lucrările la carosabil, în Capitală, pe perioada lunilor de iarnă "sau cel puţin între 15 şi 31 decembrie". Astfel pot fi prevenite blocajele rutiere care au devenit coşmarul bucureştenilor.

1 afișare
Imaginea articolului Sufocaţi de şantierele lui Videanu

Sufocaţi de şantierele lui Videanu

În opinia ministrului traficul în Capitală se desfăşoară cu dificultate şi din cauza numărul lui crescut de maşini din Bucureşti, al maşinilor care tranzitează Capitala şi din cauza infrastructructurii rutiere rămasă la nivelul anilor '90. David a mai amintit şi problema sincronizării semafoarelor. El a precizat că a propus poliţiştilor de la Rutieră şi reprezentanţilor autorităţilor locale atât soluţii pentru gestionarea traficului în perioada sărbătorilor de iarnă, cât şi soluţii de perspectivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici