Tăriceanu calcă-n picioare libera concurenţă

Pe premierul Călin Popescu Tăriceanu l-a luat gura pe dinainte şi a anunţat, senin, că le va pune beţe în roate aşa-numiţilor "regi ai asfalturilor".

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu calcă-n picioare libera concurenţă

Tăriceanu calcă-n picioare libera concurenţă

Tăriceanu s-a declarat pregătit să modifice legea referitoare la achiziţiile publice în aşa fel încât "regii asfalturilor" să nu mai prindă niciun contract. Cu alte cuvinte, primul-ministru are de gând să includă o serie de prevederi legislative prin care anumite grupuri vor fi discriminate. Metoda aleasă de liberal nu demonstrează decât disponibilitatea acestuia de a trece peste graniţele constituţionale, atâta timp cât poate poza în salvator al infrastructurii din România.  Înverşunarea demonstrată împotriva "regilor asfalturilor" l-a făcut pe Tăriceanu să uite că se află, umăr la umăr, cu ministrul transporturilor, Ludovic Orban, la inaugurarea unui pasaj rutier. Prim-ministrul a lansat săgeţi îndreptate către Palatul Cotroceni şi a recunoscut, senin, că le va pune beţe în roate "regilor asfalturilor". Cum? Încălcând evident libera concurenţă prevăzută în Constituţie şi introducând prevederi legislative la legea achiziţiilor publice menite să îi discrimineze pe cei vizaţi de premier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici