ŢiriacLeasing a dat lovitura!

Ţiriac Leasing se îndreaptă spre poziţia de lider pe segmentul maşinilor de lux. Achiziţionarea unei singure maşini, prin intermediul acestei societăţi, pare să fie o mişcare inspirată a oficialilor Ţiriac Leasing, care a atras după sine o avalanşă de cereri similare. E vorba de Rolls Royce-ul prezentat în urmă cu două zile de ziarul „Atac“, cea mai scumpă maşină din Europa, pentru care s-a plătit suma de 600.000 de euro.

1 afișare
Imaginea articolului ŢiriacLeasing a dat lovitura!

ŢiriacLeasing a dat lovitura!

Cum românii cu bani sunt mari amatori de produse de lux, mulţi oameni de afaceri s-au interesat la Ţiriac despre modalităţile prin care ar putea, la rândul lor, să achiziţioneze maşini de top produse de fabricanţi celebri din Europa sau din lume. E vorba de Rolls-uri, de Bentley, dar şi de alte mărci exclusiviste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici