Trăistariu îşi asigură vocea pentru 100.000 de Euro

Pentru un solist vocea înseamnă totul, aşadar fiecare se peticeşte cum poate în momentul în care sunt nereguli. Sunt artişti care recurg, în timpul unui guturai, la tratamente naturiste, însă în cazuri grave se poate ajunge şi la cuţit. Pentru a dormi liniştit, Mihai Trăistariu s-a decis: îşi va asigura vocea, aidoma marilor vedete.

1 afișare
Imaginea articolului Trăistariu îşi asigură vocea pentru 100.000 de Euro

Trăistariu îşi asigură vocea pentru 100.000 de Euro

Mihai Trăistariu s-a decis să-şi asigure vocea, deşi ar vrea să poată cânta până la adânci bătrâneţi. Mai mult, pentru a fi ferm convins că nu are vreo problemă de sănătate care, peste noapte, să-l scoată din cărţi, el s-a lăsat pe mâna unui laringolog din Moscova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici