Transgaz, cea mai mare cerere de actiuni din istoria Romaniei

Investitorii au plasat peste 1,1 mld. euro (3,9 mld. lei) in cadrul ofertei publice initiale de vanzare de actiuni a Transgaz Medias (TGN), aceasta fiind cea mai mare subscriere din istoria Bursei de Valori Bucuresti si a Romaniei.

1 afișare
Imaginea articolului Transgaz, cea mai mare cerere de actiuni din istoria Romaniei

Transgaz, cea mai mare cerere de actiuni din istoria Romaniei

Suma aruncata in joc de investitori in cadrul ofertei Transgaz indica interesul in crestere al investitorilor locali si straini pentru piata romaneasca de capital si, in special, pentru noii emitenti, dar si disponibilitatile ridicate pe care acestia le pot mobiliza pentru astfel de operatiuni.Practic, nivelul de peste 1,1 mld. euro al subscrierilor la Transgaz reprezinta de doua ori mai mult decat suma incasata de statul roman din vanzarea Petrom si aproape un sfert din valoarea totala a tranzactiilor cu actiuni derulate pe Bursa in acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici