Trei surse rapide de bani pentru un Guvern strivit de deficit

Delegaţia FMI a discutat ieri cu reprezentanţii Ministerului Finanţelor situaţia actuală a economiei româneşti. Principalele puncte în negociere sunt estimările privind nivelul deficitului bugetar şi scăderea economică.

2 afișări
Imaginea articolului Trei surse rapide de bani pentru un Guvern strivit de deficit

Trei surse rapide de bani pentru un Guvern strivit de deficit

Dincolo de controlul deficitului, prin reducerea certă a cheltuielilor publice, există trei măsuri, neluate în calcul, care pot aduce peste trei miliarde de euro în vistieria statului.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici