Tulus citeste ZIUA

Seful Sectiei a II-a din DNA, procurorul Doru Florin Tulus, citeste ziarul ZIUA atat de consecvent incat a ajuns sa dea solutii ca la carte.

1 afișare
Imaginea articolului Tulus citeste ZIUA

Tulus citeste ZIUA

La data de 31 octombrie 2007, ZIUA a publicat ancheta "Japca ingropata", in care semnalam faptul ca seful DNA Cluj, Crin Nicu Bologa (care a demisionat imediat dupa aparitia anchetei) a musamalizat intr-un mod grosolan un dosar penal care privea felul in care afaceristul Arpad Paszkany, patronul echipei de fotbal CFR Cluj, a intrat in posesia unui teren de 35 de hectare, cunoscut sub numele "Sapca verde". Pe domeniul public al statului roman ,Paszkany a inaugurat un imens centru comercial si de afaceri "Polus Center", in prezenta celor mai reprezentativi lideri ai Partidului Democrat, in frunte cu Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici