Va divorţa Consuelo de Mutu?

Atunci când dădea semne că a devenit familist convins, Adrian Mutu şi-a arătat din nou caracterul de bărbat cuceritor ce nu poate rămâne fidel unei singure femei.

16 afișări
Imaginea articolului Va divorţa Consuelo de Mutu?

Va divorţa Consuelo de Mutu?

Consuelo, soţia briliantului care urmează să aducă pe lume în luna aprile a acestui an, cel de-al doilea copil, a aflat că este înşelată din ziare. Mutu a negat vehement informaţia chiar şi în faţa soţiei care bănuia escapadele amoroase ale bărbatului iubit. Consuelo începuse să-i ceară acestuia să petreacă cât mai mult timp împreună tocmai pentru a reuşi să-l detaşeze de anturaj. Surse apropiate ale cuplului susţin că fotbalistul a avut parte de o ceartă şi chiar de ameninţări cu divorţul din partea soţiei care nu pare dispusă să îi accepte „ieşirile”. Scandalul a început imediat ce cuplul s-a întors din Miami, acolo unde au petrecut Sărbătorile şi când presa italiană a publicat fotografiile cu internaţionalul român şi actriţa Martina Stella într-o discotecă din Florenta. Pe de altă parte, alte surse susţin că această ameninţare a lui Consuelo vine tocmai pentru a-i demonstra lui Mutu că-l iubeşte atât de mult încât nu-l poate împărţi cu nimeni, aşteptând o schimbare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici