Vanghelie „îi respectă” pe profesori cu 350 lei

Cu doar două săptămâni înainte de votul pentru preşedinţie, Marian Vanghelie a fost din nou un domn generos cu profesorii din sectorul peste care este primar. El le-a distribuit tuturor cadrelor didactice din sectorul 5 câte şapte tichete cadou, în valoare totală de 350 de lei.

1 afișare
Imaginea articolului Vanghelie „îi respectă” pe profesori cu 350 lei

Vanghelie „îi respectă” pe profesori cu 350 lei

Cadourile lui Vanghelie pentru profesori sunt deja o tra­diţie. În noiembrie 2007, în campa­nia pentru europarlamentare, la o petrecere pentru profesori a dăruit 2.500 de DVD-uri. În campania pentru alegerile locale din 2008, Vanghelie a dat la Romexpo o petrecere pentru 4.000 de profesori.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici