Varujan Vosganian - nabab pe banii armenilor din Romånia

Pianistul, scriitorul, economistul şi multifuncţionalul penelist Varujan Vosganian pare să aibă la fel de multe venituri în concordanţă cu toate titlurile enumerate mai sus.

7 afișări
Imaginea articolului Varujan Vosganian - nabab pe banii armenilor din Romånia

Varujan Vosganian - nabab pe banii armenilor din Romånia

Problema nu ar fi multitudinea de locuri din care i se îngroaşă buzunarul lui Vosganian, ci modalitatea în care ar trebui să i se îngroaşe obrazul fostului ministru al Finanţelor, care nu se mai satură să sugă fonduri din bugetul statului dar şi din cele oferite de statul român organizaţiilor care reprezintă comunitatea armenească din România.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici