Verdict: vinovată. PD-L n-o predă pe Ridzi

Nouă ore i-au ţinut în şah pedeliştii pe membrii comisiei parlamentare care anchetează cazul Ridzi. Şedinţa părea că debutează sub auspicii bune, după ce PD-L transmisese mesajul că ar fi dispus să semneze raportul comisiei, care, în proiect, o acuza pe ministrul Tineretului de delapidare şi abuz în serviciu, cerând şi începerea urmăririi penale împotriva ei, cu unele nuanţări însă.

4 afișări
Imaginea articolului Verdict: vinovată. PD-L n-o predă pe Ridzi

Verdict: vinovată. PD-L n-o predă pe Ridzi

Deşi pesediştii păreau că joacă la două capete, după ce Viorel Hrebenciuc încercase fără succes să negocieze cu PNL o amânare până în toamnă a raportului, parlamentarii PSD declarau că sunt chitiţi să accepte draftul, cu cele două importante rezoluţii. Entuziasmul comisiei s-a domolit după ce şi-a făcut apariţia deputatul Sever Voinescu, proaspăt ieşit dintr-o întâlnire secretă cu preşedintele Camerei Deputaţilor Roberta Anastase şi cu Monica Ridzi însăşi, în biroul şefei deputaţilor. Ministrul a evitat şi de data aceasta să dea ochii cu presa, însă prezenţa ei a fost confirmată, cu mare teamă, de către funcţionarii Parlamentului.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici