Videanu a ramas cu Stadionul National «Lia Manoliu» in aer

Videanu ramåne cu stadionul „Lia Manoliu“ doar pe hårtie. Consilierii generali au aflat din „Gardianul“ despre manevrele primarului general de a semna o intelegere separata cu FAUR S.A. pentru un schimb de terenuri, despre care nu aveau cunostinta. Revoltati, acestia au hotaråt sa nu ii mai aprobe nici un proiect lui Videanu. Primarul general recunoaste ca a semnat deja o „conventie“ cu cei de la FAUR. Consilierii nu mai vor sa auda de intelegerile separate ale edilului sef, desi proiectul refacerii din temelii a stadionului a fost aprobat de majoritatea consilierilor cu ceva timp in urma.

1 afișare
Imaginea articolului Videanu a ramas cu Stadionul National «Lia Manoliu» in aer

Videanu a ramas cu Stadionul National «Lia Manoliu» in aer

Videanu a semnat „conventia“ pentru schimbul de terenuri cu FAUR ca primarul, angajånd astfel institutia Primariei Capitalei intr-un demers ce nu are aprobarea consilierilor generali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici