3 feluri de mâncare sărace în calorii l-au slăbit 20 kg într-un an pe un TikToker

  • Joe Chu, antrenor personal certificat NASM, a împărtăşit pe TikTok aventura care l-a determinat să slăbească 20 kg într-un an.
  • Chu şi-a documentat experienţa prin videoclipuri care i-au adus rapid peste 500.000 de urmăritori şi milioane de vizualizări.
  • Într-unul dintre cele mai recente mesaje ale sale, influencerul a publicat reţeta a trei feluri de mâncare incredibil de sănătoase şi săţioase care l-au ajutat în demersul său.
14802 afișări
Imaginea articolului 3 feluri de mâncare sărace în calorii l-au slăbit 20 kg într-un an pe un TikToker

3 feluri de mâncare sărace în calorii l-au slăbit 20 kg într-un an pe un TikToker

Cele trei feluri de mâncare care au stârnit mare interes şi curiozitate în comunitatea sa online. Este important de reţinut că pierderea rapidă în greutate este nesănătoasă. Sunt de evitat aşa-numitele „diete rapide”. Slăbirea constă în adoptarea unui alt stil de viaţă care să aibă succes pe termen lung.

Iar Chu s-a angajat într-o dietă săracă în calorii, întinsă pe mult timp. Secretul succesului lui? Rulouri de orez, cartofi şi prăjituri de orez.

Primul fel preferat al lui Joe Chu a fost ruloul vietnamez proaspăt de casă, făcut cu hârtie de orez umezită (deci fără prăjire), umplut cu ciuperci, varză, castraveţi, creveţi, carne de vită sau pui. Datorită conţinutului de fibre şi proteine şi a conţinutului scăzut de carbohidraţi, aceste rulouri sunt incredibil de săţioase, în ciuda conţinutului scăzut de calorii. Prin adăugarea de creveţi sau carne de vită, Chu a crescut conţinutul de proteine al preparatului, făcându-l o opţiune hrănitoare. 12 rulouri umplu burta timp de multe ore. Iar asta înseamnă mai puţin de 700 de calorii, în total.

Demonizaţi de influenceri şi de dietele populare de pe reţelele de socializare, carbohidraţii nu ar trebui să lipsească din nicio dietă. Potrivit lui Chu, cartofii sunt recomandaţi ca al doilea fel sănătos. Antrenorul personal subliniază că, pe lângă un conţinut scăzut de calorii, cartofii sunt potriviţi pentru o gamă largă de preparate culinare care introduc varietate în alimentaţie. Doar adăugaţi un sos uşor sau umpleţi cu carne tocată slabă prăjită şi câteva legume gustoase, cum ar fi ardei sau ceapă.

Prăjiturile de orez sunt, teoretic, imaginea tristeţii la masă. Totuşi, dacă sunt asezonate cu iaurt şi fructe proaspete, acestea devin un desert uşor şi gustos, care permite satisfacerea poftei de dulce, fără a compromite obiectivele de slăbire. Iaurtul grecesc cu conţinut scăzut de grăsimi, un strop de miere sau sirop de arţar, câteva fructe de pădure pe o felie de orez aromată cu scorţişoară sau caramel devin o experienţă care completează gustarea, fără a adăuga prea multe calorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici