Avertizare de febră Denga în una dintre cele mai populare zone turistice din Europa

Cazurile de febră Denga din Ibiza au determinat autorităţile sanitare spaniole să lanseze un avertisment pentru turişti, potrivit Sky News.

2531 afișări
Imaginea articolului Avertizare de febră Denga în una dintre cele mai populare zone turistice din Europa

Avertizare de febră Denga în una dintre cele mai populare zone turistice din Europa

Autorităţile spaniole din domeniul sănătăţii au avertizat cu privire la un risc crescut de febră Denga. Persoanele care plănuiesc să călătorească în Ibiza în următoarele luni sunt atenţionate că pe insulă este un focar al bolii transmise de ţânţari şi care provoacă dureri de cap, febră şi vărsături.

Oficialii din domeniul sănătăţii au emis o alertă în care anunţă că riscul „scăzut" creşte la „moderat" între mai şi noiembrie.

Alerta vine după ce şase turişti germani au fost infectaţi în timp ce vizitau Insulele Baleare între august şi noiembrie anul trecut.

În lunile de vară se înregistrează cea mai mare activitate a ţânţarilor care coincide cu cel mai mare număr de turişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici