Elveţienii lucrează la medicamentul anti-Alzheimer. Câte familii sunt afectate în lume de incurabila boală

Compania elveţiană AC Immune dezvoltă în prezent un medicament împotriva Alzheimer. AC Immune se aşteaptă ca numărul familiilor afectate de această boală neurogenerativă să crească de aproape trei ori până în 2050 şi să ajungă la 150 de milioane.

2331 afișări
Imaginea articolului Elveţienii lucrează la medicamentul anti-Alzheimer. Câte familii sunt afectate în lume de incurabila boală

Câte familii sunt afectate în lume de boala Alzheimer

Firma elveţiană şi-a asigurat o investiţie de mai multe milioane de euro de la principalii finanţatori ai companiei germane BioNTech, care a dezvoltat un vaccin anti-COVID-19, în timp ce testează şi un posibil vaccin împotriva maladiei Parkinson.

Andrea Pfeifer, CEO-ul AC Immune, a declarat că maladia Alzheimer, care este o boală incurabilă, ale cărei origini nu sunt cunoscute, reprezintă "o pandemie lentă care se îndreaptă către omenire".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici