VIDEO  Lukaşenko a reapărut în public: două elemente îi indică suferinţa

Venit fără voce şi cu un bandaj la mâna stângă în vizită la un comandament militar, dictatorul bielorus nu mai fusese văzut în public de pe 9 mai.

3216 afișări
Imaginea articolului Lukaşenko a reapărut în public: două elemente îi indică suferinţa

Lukaşenko a reapărut în public: fără voce şi cu un bandaj pe mână

Preşedintele bielorus Alexander Lukaşenko vorbeşte cu o voce scăzută şi obosită şi poartă un bandaj pe mâna dreaptă, reiese dintr-un videoclip difuzat ieri, 15 mai, de presa din Belarus, după cum a subliniat Ukrainska Pravda.

Videoclipul, difuzat de canalul pro-guvernamental Telegram Pul Pervogo, a fost înregistrat cu prilejul vizitei lui Lukaşenko la comandamentul apărării antiaeriene, fiind prima apariţie publică după zvonurile apărute despre posibila sa boală.

Întorcându-se în grabă la Minsk după parada victoriei de la Moscova, din 9 mai, Lukaşenko nu a mai apărut în public de atunci, sărind ieri peste o ceremonie importantă la Minsk.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici