(P) Calmotusin alungă tusea!

Natural, eficient, delicios! Sunt primele trei lucruri care îţi vin în minte când te gândeşti la Calmotusin!

213 afișări
Imaginea articolului (P) Calmotusin alungă tusea!

(P) Calmotusin alungă tusea!

Eficient: Siropul Calmotusin este soluţia recunoscută de calmare a tusei, indiferent de etiologie şi de tipul acesteia. Fie umedă, fie uscată, tusea este calmată rapid şi eficient cu Calmotusin!  Reţeta originală Dacia Plant conţine atât mucilagii cu principii emoliente pentru calmarea iritaţiei provocate de tusea uscată, cât şi ingrediente cu efecte expectorante pentru tusea umedă.  În plus, Calmotusin este disponibil într-o varietate de forme de administrare, de la sirop şi comprimate, până la drajeuri, spray şi dropsuri!

Iar Calmotusin Junior este numele dat variantelor speciale destinate copiilor!

Natural: Produsele Calmotusin sunt create din plante medicinale atent selecţionate şi uleiuri esenţiale care potenţează efectele terapeutice!  Pătlagina, isopul, nalba-mare, ciuboţica-cucului, scaiul-vânăt, ghimbirul şi lemnul-dulce sunt completate de uleiurile esenţiale de mentă-creaţă, eucalipt, cimbru, pin, roiniţă.  Diferitele versiuni ale produsului conţin propolis, argint coloidal, ghimbir, mentă sau miere.

Delicios: Siropurile, drajeurile şi dropsurile Calmotusin sunt delicioase având în compoziţie miere şi plante medicinale care aduc prospeţime şi arome! Produsele pentru copii sunt îmbogăţite cu  aromă naturală de portocale şi de cireşe, jeleurile cu aromă de căpşuni, iar dropsurile au o gust răcoros de eucalipt!

Calmotusin, soluţia care alină tusea!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici