Un medicament de la AstraZeneca a avut rezultate promiţătoare în tratarea cancerului pulmonar

Este vorba de medicamentul Imfinzi care vizează formele agresive ale bolii.

1464 afișări
Imaginea articolului Un medicament de la AstraZeneca a avut rezultate promiţătoare în tratarea cancerului pulmonar

Un medicament de la AstraZeneca a avut rezultate promiţătoare în tratarea cancerului pulmonar

Medicamentul arată promiţător în tratarea cancerului pulmonar agresiv, au anunţat reprezentanţii AstraZeneca, potrivit Reuters. Testele au arătat că a ajutat la îmbunătăţirea supravieţuirii generale. De asemenea, a avut rezultate pozitive în ceea ce priveşte supravieţuirea progresivă.

Medicamentul a demonstrat o „îmbunătăţire semnificativă din punct de vedere statistic şi semnificativă din punct de vedere clinic”, au arătat testele aflate într-un stadiu avansat.

Supravieţuirea globală este definită ca proporţia de pacienţi trataţi cu medicament care supravieţuiesc, în timp ce supravieţuirea fără progresie se referă la perioada de timp în care o persoană trăieşte cu boala fără ca ea să se agraveze după tratament.

Cancerul pulmonar cu celule mici este o formă extrem de agresivă de cancer, care de obicei recidivează şi progresează rapid, în ciuda răspunsului iniţial la chimioterapie şi radioterapie, cu doar 15% până la 30% dintre pacienţi în viaţă la cinci ani după diagnostic, a precizat AstraZeneca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
medicament,
cancer,
teste

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici