Solidaritate  1.000 de litri de dezinfectant şi mii de măşti pentru spitalele din Arad. Donaţia Universităţii „Aurel Vlaicu”, un sprijin important pentru medici

Universitatea din Arad a donat spitalelor din judeţ 1.000 de litri de dezinfectant produs în laboratoarele proprii şi peste 6.000 de măşti, produse la Facultatea de Inginerie Textilă şi Facultatea de Design.

59 afișări
Imaginea articolului 1.000 de litri de dezinfectant şi mii de măşti pentru spitalele din Arad. Donaţia Universităţii  „Aurel Vlaicu”, un sprijin important pentru medici

Universitatea din Arad a donat spitalelor din judeţ 1.000 de litri de dezinfectant şi mii de măşti

Potrivit unui comunicat transmis luni de Consiliul Judeţean Arad, mediul universitar arădean continuă să ajute în lupta împotriva COVID-19.

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a donat spitalelor şi altor instituţii din Regiunea Vest peste 1.000 de litri lichid dezinfectant pentru mâini produs în laboratoarele proprii.

De asemenea, peste 6.000 măşti de protecţie produse cu ajutorul Facultăţii de Inginerie Textilă şi a Facultăţii de Design au fost donate unor instituţii şi cetăţenilor din Judeţul Arad.

Angajaţii Universităţii „Aurel Vlaicu” Arad au donat peste 8.000 de euro, fonduri din care se va achiziţiona aparatură medicală necesară spitalelor din Arad.

Totodată, studenţii şi cadrele didactice din cadrul Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Asistenţă Socială au iniţiat campania „Ajută-ne să-i ajutăm”, prin care aceştia fac cumpărăturile celor vârstnici şi îi ajută cu produse alimentare şi de igienă pe cei fără posibilităţi.

O altă acţiune a Universităţii „Aurel Vlaicu” a fost punerea căminului studenţesc Akademos la dispoziţia autorităţilor, în mod gratuit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici