100 de căzuţi în stradă şi leşinuri din cauza caniculei în spaţii publice din Capitală

O sută de persoane au căzut în stradă sau au leşinat în spaţii publice din cauza caniculei în Capitală, în primele opt ore ale zilei de sâmbătă.

1 afișare
Imaginea articolului 100 de căzuţi în stradă şi leşinuri din cauza caniculei în spaţii publice din Capitală

100 de căzuţi în stradă şi leşinuri din cauza caniculei în spaţii publice din Capitală

Solicitările la SAMB continuă să fie peste media zilelor obişnuite, în prima parte a zilei fiind înregistrate peste 300 de solicitări, 60 căzuţi în stradă şi 40 de lipotimii.

În plus, au mai fost alte 43 de solicitări pentru persoane care au leşinat la domiciliu. În schimb, în Capitală, până la ora 14:00 nu a fost înregistrat niciun deces, pe fondul temperaturilor ridicate.

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat, sâmbătă, că avertizarea cu cod portocaliu pentru temperaturi caniculare a fost prelungită până marţi, 24 iulie, atât în Bucureşti, cât şi în 20 de judeţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici