11 trenuri de călători au fost anulate, miercuri şi joi

Circulaţia feroviară se desfăşoară în continuare cu dificultate din cauza vremii, 11 trenuri de călători fiind anulate, circulaţia a patru dintre ele fiind întreruptă de miercuri.

51 afișări
Imaginea articolului 11 trenuri de călători au fost anulate, miercuri şi joi

11 trenuri de călători au fost anulate, miercuri şi joi

CFR Călători a anunţat că începând de miercuri nu vor circula trenurile:

- Accelerat 1981 şi 1982 Bucureşti - Medgidia - Mangalia şi retur

- Personal 8132 şi 8131 Slobozia Veche - Ploieşti şi retur

Tot miercuri sunt anulate şi trenurile:

- Accelerat 1795 şi 1798, de pe ruta Bucureşti - Piteşti - Piatra Olt şi retur

- Personal 8671 şi 8674 Medgidia - Negru Vodă şi retur şi 7036 Urziceni - Bucureşti Nord

Joi vor fi anulate trenurile:

- Accelerat 1795 şi 1798 Bucureşti - Piteşti - Piatra Olt şi retur

CFR Călători recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre modificările survenite în circulaţia trenurilor de călători în staţiile şi agenţiile CFR sau la numărul de telefon 021/9521.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi şi viscol pentru Capitală şi alte 24 de judeţe din jumătatea sudică a ţării, valabilă de miercuri după-amiază până joi seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici