12 persoane au fost evacuate de pe nava pe care a avut loc explozia / Acţiune a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare

12 persoane au fost evacuate de reprezentanţii Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare. Niciun marinar nu a fost rănit grav.

209 afișări
Imaginea articolului 12 persoane au fost evacuate de pe nava pe care a avut loc explozia  / Acţiune a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare

12 persoane au fost evacuate de pe nava pe care a avut loc explozia / Acţiune a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare

Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, Constanţa, a fost solicitată, la ora 6.50, să intervină pentru evacuarea şi preluarea echipajului de la bordul navei SEAMA.

„La ordinul VTS Sulina şi prin solicitarea MRCC, nava SAR ARES din cadrul ARSVOM, s-a deplasat în direcţia indicată, respectiv 7 mile Est de geamandura de aterizare, pentru salvarea echipajului. La bordul navei tip general cargo - SEAMA, sub pavilion Togo, echipajul, format 12 persoane, a necesitat evacuare de la bord”, transmite ARSVOM.

Preluarea echipajului s-a efectuat în intervalul 07:20- 07:30. Marinarii de pe nava sub pavilion Togo au fost predaţi în siguranţă către echipajul de ambulanţă din Portul Sulina, la ora 08:25.

O explozie a avut loc miercuri dimineaţa între Sulina şi Canalul Bîstroe la o navă sub pavilion Togo. Mesajul de urgenţă „MAYDAY” a fost transmis miercuri, la ora 06.50, privind o explozie la bord. Explozia a avut loc, din primele informaţii, în sala motoarelor. Marinarii prezenţi pe navă le-au spus autorităţilor române că cel mai probabil a fost lovită o mină şi aceasta a explodat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici