127 dintre cele 259 de zboruri întârzieri pe Aeroportul Henri Coandă aparţin companiei Wizz Air

127 dintre cele 259 de zboruri întârzieri pe Aeroportul Henri Coandă aparţin Wizz Air, în săptămâna 29 septembrie – 5 octombrie. 14 zboruri au fost anulate, dintre care 6 ale aceleiaşi companii.

1026 afișări
Imaginea articolului 127 dintre cele 259 de zboruri întârzieri pe Aeroportul Henri Coandă aparţin companiei Wizz Air

127 dintre cele 259 de zboruri întârzieri pe Aeroportul Henri Coandă aparţin companiei Wizz Air

În intervalul 29 septembrie – 5 octombrie, pe Aeroportul “Henri Coandă”, 259 zboruri - aterizări şi decolări - au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute.

Dintre acestea, mai mult de jumătate (162) au avut drept cauză întârzierea sau rotaţia echipajelor sau aeronavelor.

Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la principalii operatori de pe aeroport, respectiv Wizz Air (127 zboruri), Ryan Air (58), Tarom (15 zboruri).

În acelaşi interval de referinţă, au fost anulate 14 zboruri, 6 dintre ele ale companiei Wizz Air.

În acelaşi interval pe AIHCB au fost operate 2027 zboruri, dintre care 1.789 regulate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici