13 elevi, eliminaţi pentru tentativă de fraudă la proba de marţi de la simularea Bacalaureatului

Peste 118.000 de elevi au participat marţi la proba obligatorie a profilului din cadrul simulării examenului de Bacalaureat. 13 au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă.

193 afișări
Imaginea articolului 13 elevi, eliminaţi pentru tentativă de fraudă la proba de marţi de la simularea Bacalaureatului

13 elevi, eliminaţi pentru tentativă de fraudă la proba de marţi de la simularea Bacalaureatului

Potrivit datelor prezentate de Ministerul Educaţiei, pe baza celor trimise de inspectoratele şcolare judeţene, s-au prezentat la proba de marţi 118.010 elevi din totalul celor peste 147.000 de elevi înscrişi la începutul anului şcolar curent în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral/frecvenţă redusă.

În urma unor tentative de fraudă au fost eliminaţi 13 elevi.

Simularea examenului de Bacalaureat continuă miercuri cu proba la alegere a profilului şi specializării şi joi cu probă scrisă la Limba şi literatura maternă.

Comunicarea rezultatelor este programată în data de 6 aprilie 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici