140 de blocuri din Sectorul 3 vor rămâne fără apă caldă, până pe 24 iunie. Două spitale sunt afectate

Furnizarea apei calde va fi oprită pentru 140 de blocuri din Sectorul 3, până pe data de 24 iunie, din cauza unor lucrări, anunţă luni Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti. Probleme cu apa caldă pot să apară la alte 830 de blocuri şi la spitalele Colentina şi Fundeni.

358 afișări
Imaginea articolului 140 de blocuri din Sectorul 3 vor rămâne fără apă caldă, până pe 24 iunie. Două spitale sunt afectate

140 de blocuri din Sectorul 3 vor rămâne fără apă caldă, până pe 24 iunie. Două spitale sunt afectate

Termoenergetica anunţă că, între 20 şi 24 iunie (ora 24.00), se vor executa lucrări de reparaţii pentru înlocuirea unei curbe din conducta Magistrală 1 Sud, cu diametrul de 1200mm. Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, sunt efectuate la intersecţia Bulevardului Nicolae Grigorescu cu strada Postăvarului şi impun oprirea furnizării apei calde pentru un număr de 11 puncte termice, care deservesc aproape 140 de blocuri din zona Bulevardelor Nicolae Grigorescu şi Camil Ressu.

De asemenea, având în vedere faptul că lucrările se desfăşoară la una dintre cele mai importante conducte magistrale, care alimentează cu agent termic mai multe zone, pot exista probleme în furnizarea apei calde de consum pentru alte 59 de puncte termice şi module, care alimentează aproximativ 830 de blocuri şi spitalele Colentina şi Fundeni.

Blocurile sunt situate în sectoarele 1 şi 2, în următoarele zone: Doamna Ghica, Şoseaua Fundeni, Bulevardul Teiul Doamnei şi Lacul Tei, străzile Ion Berindei, Cheile Zanoagei, Maşina de Pâine şi Judeţului, Şoseaua Ştefan cel Mare, Bulevardul Aviaţiei, Calea Floreasca, Şoseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, precum şi strada Baicului.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert”, anunţă compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici